28 Mayıs 2008 Çarşamba

Horozlar mı Gomis'i, Gomis mi Horozları kurtardı?



EURO 2008'in favorilerinden Fransa, Ekvador ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında ilk yarı sergilediği kötü futbolun ardından ikinci yarıda oyuna giren St. Etienne'nin golcüsü Bafetimbi Gomis, 59 ve 86. dakikalarda attığı 2 golle maçtan 2-0 galip geldi.

Olaya "Horozlar mı Gomis'i, Gomis mi Horozları kurtardı?" açısından baktığımızda;
Gomis Fransa'ya sadece bir hazırlık maçı kazandırdı. Ancak Gomis'in sadece, bu maçta Fransa'yı kurtarması, kendisini kurtarması anlamına geldi. Birçok takımın transfer listesinde şu an itibariyle kendisine üst sıralarda yer bulduğunu düşünüyorum.

Kısa zaman önce medyamızda Gomis'in Fenerbahçe'ye transfer edileceği haberlerini okuduğumda çok sevinmiştim. Bizim takımlarımız da artık transferde doğruyu buluyorlar diye çok az da olsa ümitlenmiştim. Fakat geçen zaman içinde Fransa milli takım aday kadrosuna çağrılan Gomis konusunda bir gelişme olmadı ve bundan sonra da Fenerbahçe açısından olması zor gözüküyor. Bakalım Gomis'i gelecek sezon hangi takımda izleyip, kafamızı sert materyallere vuracağız... Fransa milli takımında izleyen Senegalliler de umarım kafalarını vuracak birşey bulurlar...

Bu arada Bafetimbi Gomis, 1985 doğumlu ve bu sezon Fransa liginde 34 maçta 16 golü var.

Hiç yorum yok: