28 Mayıs 2008 Çarşamba

Domenech de iyi değil!


Aslında Euro 2008 kadrolarına blogumda çok fazla yer verme niyetinde değildim. Çünkü kadrolar hakkındaki bilgilere birçok yerden ulaşmanız mümkün.Birde ben tekrarlamak niyetinde değilim. Fakat öyle ilginç şeyler oluyor ki, kendimi tutamıyorum. Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech 23 kişiye indirgediği kadroyu açıkladı. Kadroda ilk okumada kimin eksik olduğunu görmek mümkün. Kadro şöyle:

Kaleciler: Gregory Coupet (Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Marsilya)

Savunma oyuncuları: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Francois Clerc (Lyon), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern Münih), Sebastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (Barcelona)

Orta saha oyuncuları: Lassana Diarra (Portsmouth), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter), Samir Nasri (Marsilya), Franck Ribery (Bayern Münih), Florent Malouda (Chelsea)

Forvet oyuncuları: Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Lyon), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona)

Aaaa! Mexes yok! Aaaaaa Djibril Cisse de yok! Gomis'in dün geceki 2 golünden sonra bir nebze Cisse'nin olmamasını anlayabilirim belki ama Mexes'in kadrodan çıkarılmasının gerek Türkçe , gerekse Fransızca hiçbir açıklaması olamaz.

Domenech ayrıca, Julien Escude, kaleci Mickael Landreau, orta saha oyuncuları Alou Diarra ve Mathieu Flamini ile kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa’yı da turnuva kadrosuna almadı.

Fatih Terim'den sonra Domenech'e de birşeyler oldu!

Hiç yorum yok: