11 Ağustos 2008 Pazartesi

Younes Kaboul Pompey'de!



Tottenham'ın Fransız savunma oyuncusu Younes Kaboul, kendisini dört yıllığına Portsmouth'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.Younes Kaboul geçen sezon Fransa'nın en iyi altyapılarından birine sahip olan Auxerre'den Tottenham'a transfer olmuştu. Londra ekibinde sadece 1 yıl kalan Younes Kaboul, bu yıl flaş transferler yapan Portsmouth'a transfer oldu.

Portsmouth, dün Community Shield mücadelesinde karşılaştığı Manchester United'a penaltılar sonucu boyun eğmişti.Muntari'nin İnter'e satılmasından sonra ortasahada yaşadığı boşluğu doldurması beklenen Pompey, defansa çok sağlam bir transfer yapmış oldu. Birkaç gün içinde ortasaha mevkisi için de Gaydamak'tan sürpriz beklemeliyiz diye düşünüyorum.

Younes Kaboul, 22 yaşında fiziksel olarak üst seviyede bir defans oyuncusu.Onun için Sunderland ve Aston Villa gibi kulüplerle büyük bir mücadeleye giren Portsmouth menajeri Harry Redknapp, çok iyi bir iş çıkardı.

Fas asıllı oyuncu önümüzdeki sezon 3 numaralı formayı giyecek.Transferi için Pompey'in 5-6 milyon sterlin ödediği tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok: